Paul

p8371978_p_v7_ab

Titlu original: Paul

Anul apariție: 2011

Gen: Aventura; comedie; SF

Regia:  Greg Mottola

Nota: 10/10

„Paul” este porecla unui extraterestru micuț și gri, cu capul mare și apucături perverse care dă din fund în geamul unei rulote și învie păsări ca să le mănânce. Acesta este cel mai scurt rezumat pe care l-aș putea face acestui film.
O comedie de calitate care te va face să râzi cu lacrimi!

Graeme Willy (Simon Pegg) și Clive Gollings (Nick Frost) sunt doi britanici pasionați de SF care pleacă în călătoria vieții lor. Pe când erau în drum spre marile puncte turistice din America, recunoscute ca fiind locuri în care extratereștrii au interacționat cu oamenii, cei doi îl întâlnesc pe Paul, un extraterestru care cade victimă minților perfide ale oamenilor.

Paul este urmărit de niște agenți guvernamentali care au ordin sa îl distrugă, iar cei doi îl ajută să fugă pentru a se putea reîntâlni cu familia lui. În timpul călătoriei, Graeme și Clive fac cunoștință cu caracterul vicios al extraterestrului, care are obiceiul de a fuma iarbă și de a înjura tot ce prinde la îndemână. Lucrurile se complică atunci când în scenă apare Ruth Buggs (Kristen Wiig), o fată care a crescut în parcul de rulote și care dă dovadă de un puternic și enervant fanatism religios. Din cauza faptului că Ruth le-a descoperit secretul sunt nevoiți să o răpească și astfel capătă un nou dușman, tatăl fetei fiind acum pe urmele lor.

Aventurile lor continuă și evenimentele sunt udate cu umor din abundență, dar și cu acțiune și suspans. O comedie care merită văzută și care te va binedispune cu siguranță.

Reclame

Un gând despre &8222;Paul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s