Sexul pentru cei ce stau la bloc


11390306_856387547784481_6811219793897155526_n_48350900

Sex. Sex în grup. Sex separat.  Sex dimineața. Sex la amiază. Sex toată  noaptea. Sex plictisitor, de proastă calitate, interesant sau inedit. La bloc le găsești pe toate. Chiar și sex surpriză. Depinde în ce parte a orașului e situat blocul în care stai.

Atunci când stai la bloc, te fut toți vecinii. Tot timpul, fără preludiu, fără avertizare, ei doar te fut.

De ce spun asta? Să vă explic. Locuitul la bloc e ca la toaletele publice. Aude ăla de lângă tine și când te piși. În timp ce își face și el nevoile, se plictisește și îi spune celui de lângă el ce faci tu. Și așa află tot poporul din toaleta aceea publică că tu te-ai pișat. Mai rău e când în toaletă, pe hol, mai sunt și vecina-nimfomana_f_improf_720x1039prieteni/neamuri/cunoștințe care te așteaptă, pentru că așa or să afle și ei ce ai facut tu în baie.

Ca să înțelegeți mai bine cum e cu fututul din partea vecinilor o să vă povestesc o chestie care a avut loc saptamana aceasta.

Nu știu dacă v-am mai spus despre vecina mea de 14 ani de la etajul doi care atunci când mă vede se emoționează și îmi spune săru’mâna… Ce? Nu v-am spus? Ok, vă spun acum. Am la etajul doi (chiar sub mine- metaforic) o fată de 14-15 ani care în momentul când mă vede se emoționează și îmi spune săru’mâna. E clasa a noua la liceu, unul nu prea grozav, dar eu spun că o să o ajute fața în viață, așa că nu e musai să învețe. Nu prea îi dau atenție, nici nu știu cum o cheamă, doar bănuiesc că e Andreea. În fine, să revenim.

mesaj-neobisnuit-de-anul-nou_f_improf_655x873Săptamana asta nu știu cum de am ajuns acasă pe la două după-amiaza și doar ce parchez în fața blocului și cobor din masina că mă și izbește o muzică de-mi clănțăneau dinții în gură. Îmi revin, receptez sursa și trec peste. Urc liniștit în apartament, îmi pun să mănânc și îmi văd de ale mele, deși îmi dansa cafeaua în cană.

Când eram gata să plec, muzica se oprește brusc și de sub mine (iar, meaforic) se aud țipete. Știu la ce vă gândiți, dar nu, vecinii mei nu au futut-o la propriu pe fata asta, dar, metaforic, au futut-o în toate pozițiile cât să îi ajungă.

Îmi iau cheile și ies, să plec din nou la serviciu. Pe hol, toți vecnii mei erau la ușă, și când spun „toți”, mă refer la toți, de la toate etajele. Apartamentul meu era singurul fără un reprezentant, până am ieșit. Mă uit nedumerit la acritura ce stă ușă-n ușă cu mine, o salut și trec mai departe.

După ce cobor un etaj sunt nevoit să aștept ca apartamentul de sub al meu să se golească. Din casa Andreei (sper că am zis bine) ieșeau pe rând, fugind cu papucii-n mână vreo nouă tipi și vreo patru tipe. În apartament, mă-sa țipa de ziceai că poate să depașească decibelii muzicii care se auzea adineauri din anunt-avizier_f_improf_700x392apartament.

Doamna aceasta pe care n-o văd prea des, e taxatoare pe autobuz și muncește din greu să îi asigure un viitor ficei ei, luptându-se și cu statutul de mamă singură. Se pare că în după-amiaza aceea, câțiva vecini scumpi de ai mei cu chef de futai, au sunat-o revoltați că nu pot să… facă o labă în liniște, probabil. Din moment ce era ziuă nu se putea plânge nimeni că nu poate dormi. Mi se pare evident.

Acesta e cel mai bun exemplu de futai în grup din acela cum numai la bloc poți să ai.

Reclame

9 gânduri despre &8222;Sexul pentru cei ce stau la bloc&8221;

  1. Se pare k doar pe fb am acel catel care rade in hohote. 🙂 Ideea e k nu mi-am imaginat vreodata k esti atat de „f…t” la bloc. Ciudat. Eu as fi zis de multe ori k esti cam „nef…t”. In orice caz, treaba cu „sexul surpriza” suna al naibii de bine. Si trebuie sa subliniez k am ras de ma doare burta intr-un mare hal. :)))

    Apreciază

  2. In perioada in care am stat la bloc, vecina de deasupra, care sufera de deficienta mintala si auditiva, ma obliga sa-i ascult emisiunile sportive in miez de noapte si partidele de sex. Totul a fost bine pana s-a stricat interfonul blocului si am fost nevoita sa-i bat la usa, insa fara raspuns, asa ca, i-am scris mare pe un bilet `Scotch la gura si pat nou` si i l-am lipit pe usa. Si venind vorba de baie, o ascultam pe vecina de la parter, eu stand la etajul doi, cum isi spala copilul/copii in baie, atat de subtiri erau peretii! Deci, ce bine e sa stai la casa!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s