Acum ceva timp… pe facebook

venice-mask

Interesant. E pe gustul meu și o știi. Eu te văd ca pe ceva abstract. E greu să definești ce nu poți să vezi, totuși când mă gândesc la tine îmi imaginez o domnișoară înaltă, în rochie lungă (rochie lungă = mister = tu, te-ai prins?) neagră, pentru că noaptea e întuneric, iar întunericul e negru, iar tu ești în întuneric pentru mine.

Atât cât luna din capul meu luminează (dovada clară că sunt puțin nebun), reușesc să văd o mască, una din aceea extrem de frumoasă, care îți acoperă toată fața, una venețiană. E albă și fină, e perfectă și are expresie ambiguă, dar sub ea tu zâmbești. Culorile de pe mască sunt șterse și puține, buzele închise sunt un roz mai șters, în mintea mea (și aici am toată intenția să sune liric) culoarea aia seamănă cu o petală de trandafir roz, pusă la presat într-o carte. Părul e negru, dar poate doar pentru că e întuneric, nu prea m-am gândit la aspectul ăsta, și e prins la spate într-un coc perfect… dar perfect.

Ai un decolteu finuț împodobit cu un pandantiv în formă de carte și brațele le ai lungi (nu știu să spun de ce, dar așa mi-aș dori). O mână o ai așezată cu sensibilitate pe mască, iar una o lași căzută pe lângă tine. Așa cred eu că arăți, așa vreau să arăți. Iar dacă nu ești așa, te rog, dezamăgește-mă, spune-mi cum ești cu adevărat.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Acum ceva timp… pe facebook&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s