Amurg – Citate

„Mi-am întors uşor capul… căutând. Ştia ce îmi doream. Buzele lui le atinseră delicat pe ale mele.”

„Când viaţa îţi oferă un vis care îţi întrece de departe orice aşteptări, nu e de bun-simţ să jeleşti atunci când se sfârşeşte.”

gggg

„Un impuls nebunesc să mă întind spre el şi să îl ating, să îi mângâi faţa perfectă doar o dată, în întuneric, aproape m-a copleşit.”

„—Nu te supăra, dar pari să fii una dintre acele persoane care atrag accidente ca un magnet. Deci… încearcă să nu cazi în ocean sau să te calce ceva, bine?”

ano2

„Îmi adresa zâmbetul lui ştrengar, oprindu-mi respiraţia şi inima. Nu-mi puteam imagina că un înger ar putea fi mai frumos. Nu era nimic la el care să poată fi îmbunătăţit.”

„Era plăcut să fiu singură, să nu fiu nevoită să zâmbesc şi să par mulţumită; era o uşurare să pot privi deprimată pe fereastră la perdeaua de ploaie şi să las să îmi scape câteva lacrimi. Nu aveam chef să trag un plâns serios. Pe acesta îl păstram pentru culcare, când va trebui să mă gândesc la dimineaţa următoare.”

„Nu atragi accidente — asta nu-i o clasificare suficient de cuprinzătoare. Ești ca un magnet pentru necazuri. Dacă e ceva periculos pe o rază de 20 de kilometri, o să te găsească fără greș.”

hjk

„—Nu m-ai vazut la ora de sport, e drept, dar credeam că tu dintre toți oamenii ai întelege mai bine.
—Te referi la faptul că nu poți merge pe o suprafață plană și stabilă fără să dai peste ceva și să te împiedici?”

„—Ce fel de mașină e aia? am întebat.
—Un M3.
—Nu vorbesc păsăreasca mașinilor.
—E un BMW.”

„Din nou trăsăturile lui mobile se transformară, expresia devenindu-i blândă şi caldă. La început nu răspunse; pur şi simplu îşi aplecă faţa spre mine şi îşi trecu buzele încet de-a lungul obrazului meu, de la ureche la bărbie şi înapoi. Am tremurat.”

„Nu-l mai văzusem niciodată îmbrăcat în negru, astfel că, în contrast cu pielea lui palidă, frumuseţea îi era absolut ireală. Nu puteam să neg asta, deşi faptul că era îmbrăcat cu un smoching mă făcea foarte neliniştită.”

„Era frumos, bineînţeles; nu puteam să neg asta. Totul era verde: copacii, trunchiurile lor acoperite cu muşchi, ramurile adunate ca un baldachin, pământul acoperit cu ferigi. Chiar şi aerul se filtra verde printre frunze. Era prea verde – o planetă a extratereştrilor.”

„Te temi de un ac, mormăi el în barbă, clătinând din cap. Eh, un vampir sadic ce vrea să o tortureze și să o omoare e un fleac și fuge repede să-l întâlnească. O perfuzie însă…”

„Părea nelămurit. Se uita în ochii mei și am văzut cât de luminoși erau ai lui, mai luminoși decât îi văzusem vreodată, caramel auriu.”

„Se întoarse să se uite la mine cu o privire melancolică. Ochii lui aurii i-au înlănțuit pe ai mei și mi-am pierdut șirul gândurilor. L-am privit până când a întors capul.”

„Îmi adresa zâmbetul lui ștrengar, oprindu-mi respirația și inima. Nu-mi puteam imagina că un înger ar putea fi mai frumos. Nu era nimic la el care să poata fi îmbunătățit.”

ioi

Reclame

Un gând despre &8222;Amurg – Citate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s