Top oameni care merită arși pe rug

1. Oamenii peșterii…

sau oamenii care trec pe trecerea de pietoni în fața autobuzului. Deci tipul ăsta de cetățeni sunt cei mai libidinoși și mai enervanți oameni din lume. Nu te gândești și tu oleacă cu creierul ăla al tău de alună că în autobuzul ăla sunt îngrămădiți vreo 40-50 de oameni, care-cum băgați unul în sufletul altuia și înghesuiți acolo de nu au aer? Așa bătut în cap ești ? Așa făcut pentru alocație încât să nu-ți dai seama că dacă te arunci ca prostul în fața autobuzului pe trecere când pune omul ăla o frână să nu o calce pe jita de tine toți amărâții ăia de-s ei în autobuz se răstoarnă unii peste alții și se duc în față apoi în spate și după aceea se calcă în picioare și se prind de gâturile altora încercând să nu cadă cât sunt ei de mari pe podea? Așa oamenii-peșterii sunt cetățenii ăștia de n-au fost în viața lor într-un autobuz și nu știu cum e?

2. Categoria Privitorilor la stele

Ăștia-s oamenii ăia care atunci când se află într-o mulțime care merge în aceeași direcție la distanțe mici unii de alții (de obicei într-o piață sau pe un trotuar mai aglomerat) se opresc brusc. Și atunci TU, ăla nefericitul de ești în spatele cucoanei sau cuconului de privește la stele, trebuie să faci numere de echilibristică și acrobații ca să o eviți pe vacă sau pe bou (*atenție, nu doresc să jignesc niciun animal prin aceste comparații nedrepte) și eventual mai dai și câteva coate în stânga și-n dreapta și tot tu îți iei înjurături. Păi e lumea asta corectă?

3. Speriații de bombe

Ăștia-i știți, îi recunoașteți oriunde vă duceți, nu aveți cum să nu-i vedeți. Speriații de bombe sunt crizații ăia care fie vorbesc la telefon într-un loc aglomerat atât de tare încât dacă mai ridică tonul cu un decibel nici nu mai are nevoie de telefon că îl aude omul și fără de oriunde ar fi, ori e nebunul ăla care merge spasmodic, izbindu-se în toți și când ajunge în stația de autobuz stă și așteaptă gâfâind ca prostul.

4 Eunucii

Ăștia sunt mai rari, dar pe cale de răspândire în zilele noastre. Se înmulțesc rapid (paradoxal, știu, dar asta e ceva ce se ia – cam ca SIDA- și nu se transmite doar genetic). Acel tip de „bărbat” cunoscut și sub numele de cocalar în zilele noastre care atunci când iese pe stradă se poartă de parcă brusc i-a crescut treaba înapoi și agață toate tipele pe care le vede fluierând și vorbind sacadat (la fel ca oamenii peșterii, mai sus amintiți, dar fără o legătură reala cu acea categorie). Este foarte interesant de urmărit această specie în acțiune, mai ales când simte că este perioada lui de împerechere… ceea ce este în toate perioadele…

5. Surzii

Aici o să fac referire cu precădere la părinți, dar există și excepții în care un om oarecare (fără copii) poate fi în situația aceasta în cazul în care are de unde împrumuta un copil… ammm, da. Revenim.
Surzii sunt acei oameni care atunci când sunt într-un loc cu alți oamenii – de cele mai multe ori la cumpărături, într-un mall sau ceva de genul- și au copilul cu ei, intră în transă și nu mai aud nimic. Dar nimic frate. Eventual te aude pe tine dacă comentezi ceva, da pe fi-su, fiică-sa nu-l/o aude nici să-l tai. PĂI EȘTI PROST, BĂ, TÂMPITULE? NU AUZI CĂ RAGE ĂLA ACOLO DE-MI SPARGE TIMPANELE și uit iar ce tre’ să cumpăr? Băi, așa oameni duși… Zi ceva, că-i plodu tău, nu al meu. Bate-l, clepșește-l, dă-i cu scoci, lasă-l acasă, fă-i dracu ceva, că te pun pe tine să o suni iar pe nevastă-mea să o întrebi ce trebuia să iau și vedem atunci dacă-ți mai lași copilul să se urle că vrea naiba știe ce prostie de bomboană cu ambalaj mișto și colorat.

6. Mârlanii

Imaginează-ți doar. Ieși de la muncă/școală/facultate și mergi în stație să te duci și tu acasă, să mănânci ceva ca tot omul. Dintr-o dată vezi un autobuz venind de după colț. Nu mai ai mult, dar totuși e ceva până în stație. Te decizi să fugi. Și fugi. Și fugi. Și stau ușile alea deschise chiar dacă nu mai urcă și nu mai coboară nimeni. Aici apare mârlanul. Mârlanul este șoferul de autobuz care închide ușa fix în fața ta și pleacă. Fix când ajungi tu lângă autobuz, el închide ușa și pleacă. Genul ăsta de oameni merită și bătuți cu ușa de la autobuz în cap înainte să fie arși.

7. Evlavioșii 1

Aici o să încadrăm toți oamenii care merg în pelerinaj, merg pe la sfinți și toate cele și ghici ce? Se înjură de se rup. Nimic mai binecuvântat decât o mulțime de oameni mergând cu un sfânt prin oraș și înjurându-se între ei, împingându-se și dându-și coate. Magnific…

8. Evlavioșii 2

Știți acel moment în care vin examenele și te duci și tu la biserica ca tot studentul/elevul de a XII a, că na, te dau ai tăi afara din casă dacă nu le treci? Te îmbraci frumos, ajungi și cu jumătate de oră mai devreme că nu știi la cât începe slujba, așa numai bine ai timp să îți creezi o relație de armonie cu Dumnezeu, începi să te simți bine, să te gândești la lucruri bune. Apoi începe slujba și totul e chiar și mai frumos, e sublim, ce să mai. Aici intervin evlavioșii 2. Nu e necesar să fie mai mulți, poate fi unul și bun. O știți pe tanti aia care cântă în biserică de-și dă sufletul fix în urechea ta și sună ca o capră pentru că își lălăie vocea atunci când nu știe versurile? Aia, femeia aia (mereu e o femeie) îți fute tot chefu și nici nu te mai poți ruga în liniște. Serios, oamenii ăștia ar trebui să aibă interdicție în biserică.

Sunt convins că aș fi putut adăuga mai multe tipologii, dar le păstrez pentru un post viitor, dacă aveți sugestii vi le aștept în comentarii sau pe pagina de Facebook. Pe voi ce tipologie de oameni vă enervează cel mai tare din cele prezentate mai sus? 🙂

 

Reclame

9 gânduri despre &8222;Top oameni care merită arși pe rug&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s