Man vs Sărbătoare Suceava

20217

Aş vrea să vă vând o poveste fantezistă despre cum am intenţionat să merg astăzi la o librărie să cumpăr cărţii sau la o bibliotecă să restitui, ca un cetăţean model, cărţile cu o zi înainte de termen, dar adevărul este că aveam fucking treabă. Ştiţi? Oamenii au şi treburi, dacă scriu un blog despre cărţi nu înseamnă că eu mănânc tocăniţă de hardcover cu ceva sos ce tuş…

Nici nu vă puteţi închipui ce mega trafic e în zilele de sărbătoare. Toate (dar toate) maşinile existente prin Suceava trebuie să treacă pe la Mall, care, surprize – surprize, are doar o singură bandă de acces (sau două, dar oricum…) de te ia cu capul.

Cum oamenii mei dragi să-ţi faci cumpărăturile în zi de sărbătoare? Cum? Stai în puii mei acasă, mai citește un acatist că îndată vine sesiunea şi te prinde nerugat, mai uită-te şi tu la un televizor că dacă eşti deja prost sigur nu îţi afectează. Da chiar aşa băi fraţilor? Mai rău ca în junglă.

Realizez că acum mă plâng ca o muiere (n-am nimic cu muierile, muierile sunt tari, bate-ţi palma muierilor) dar nu mai pot. O ora. Mi-a luat o ora şi ceva să traversez oraşul. Se poate băi? E Suceava nu Bucureşti, ce naiba.

Una peste alta de sărbători nu ai ce ieşi din casă decât cu bicicleta… trist, dar adevărat.

Că să nu vă las total în ceaţă vă spun că m-am gândit pe mâine sau pe zilele viitoare să fac un articol care să se numească „Man vs Classic Book” unde să vă spun cum m-am luptat eu cu unele cărţi clasice şi alte chestii interesante 😉 Vreți? Vreți? Sigur că vreți 🙂

Hai, mă simt mai bine acum că v-am spus.

Până ne recitim, spor la citit 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s